IN MEMORIAM: Amy

Ruim 8 jaar geleden kwam Amy als kitten bij onze collega Daphna. Ze hadden vanaf het eerste moment een heel speciale band. Amy was overal bij en ging overal mee naar toe. Als er werd gelogeerd ging Amy mee, ze had haar eigen reiskoffer. Amy was er als eerste bij om Daphna te begroeten als ze weg was geweest, op schoot knuffelen kon ze als de beste. Overal in huis liep ze met Daphna mee, het lekkerste plekje in bed was voor Amy. Amy was een steun en toeverlaat.

Maart 2012 ging het plots helemaal mis met Amy, ze had acuut nierfalen. Even vreesden we het ergste, maar na een aantal dagen in onze kliniek knapte ze toch weer op. Het infuus had gelukkig het gewenste effect, Amy moest voortaan wel streng op een nierdieet blijven. Zo gezegd, zo gedaan en Amy hobbelde weer heerlijk rond en achter Daphna aan als vanouds.

Helaas begon 2015 met een drama. Amy werd ziek op oudejaarsavond... de volgende ochtend ging het vreselijk slecht. Na bloedonderzoek bleek dat Amy, opnieuw, acuut nierfalen had. Ook de 2e nier was er mee opgehouden. Op nieuwjaarsdag heeft Daphna, samen met haar man een zwaar besluit moeten nemen; ze moesten Amy laten gaan. Het afscheid was heel erg zwaar. Thuis krijgen ze gelukkig steun van hun andere poezenkinderen Elske en Tara. Vooral Elske mist Amy ook heel erg. Ze zoekt nog vaak naar haar poezenvriendin en kruipt dan op schoot om daar niet meer vandaan te gaan.

Wij willen Daphna en haar man ontzettend veel sterkte wensen met het grote verlies van hun  geliefde poezenmeisje.

Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden