IN MEMORIAM: Balou

Lieve, vrolijke Balou kwam altijd kwispelend onze praktijk binnen. Al sinds hij een klein pupje was, zagen wij Balou regelmatig. Niet alleen zijn Balou's baasjes vaste klant bij ons, ze zijn ook de ouders van assistente Denice.

Balou zagen we de afgelopen jaren steeds vaker. En hoewel we deze lieve doedel graag zagen, waren de redenen dat hij langskwam niet zo leuk. Wat heeft Balou een hoop meegemaakt! Een aantal jaren geleden begon het met artrose, maar ook terugkerende blaasklachten plaagden hem. We hebben bij Balou vorig jaar nog een tumor van zijn poot verwijderd en een paar maanden geleden had hij een nekhernia. De blaasklachten, waarvoor Balou ook bij de specialist in Utrecht is geweest, werden echter steeds vervelender. De medicatie die Utrecht bij wijze van test had voorgeschreven hebben nog een poos geholpen, maar alles bij elkaar ging het steeds slechter. Het begon ook wel echt een oud baasje te worden.

Balou heeft uiteindelijke een prachtige leeftijd van 11 jaar en 10 maanden bereikt. Afgelopen dinsdag hebben we afscheid moeten nemen van deze lieve lobbes.

We wensen assistente Denice en haar ouders heel veel sterkte toe!


Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden