IN MEMORIAM: Charly

Een heel verdrietig afscheid; wij gaan Mevrouw Hartman met haar lieveling Charly echt missen.

Charly was een vrolijk hondje ondanks alle klachten die hij had. Van pup af aan kwam hij regelmatig bij ons langs op de praktijk. Charly kwam in de eerste jaren dan eens voor een oortje of oogje, dan eens voor zijn anaalklieren.
Charly was eigenwijs en wilde nog wel eens wat geks opeten, gelukkig is dit altijd goed gegaan en heeft hij daarvoor nooit onder het mes gehoeven. Hij hield nogal van eten, wat hem uiteindelijk een dieet opleverde. De lekkere hapjes moest hij echt over gaan slaan. Hij bleek gevoelig te zijn op zijn maag en darmstelsel, dus mocht hij over op een lichtverteerbaar dieet, maar wel op een strikte, vaste hoeveelheid per dag.

Zo ging het goed totdat in 2012 bij Charly suikerziekte werd geconstateerd.
Om zijn suikerwaarde te controleren kwam hij regelmatig naar de praktijk. Het bloedprikken liet hij steeds makkelijker toe. Mevrouw zorgde heel goed voor hem en kon hem thuis insuline geven. Een jaar later kwam er uit een echo-onderzoek dat Charly een vreemde massa in zijn maag had zitten. Met medicatie en speciaal dieet kon hij mooi stabiel blijven en goed functioneren.

Zo kabbelde het een aantal jaren door; Charly wist precies wat er van hem verwacht werd als hij bij ons op tafel stond, want voor die lekkere koekjes wilde hij best wel een druppeltje bloed geven.

Helaas ging het de laatste weken in rap tempo slechter met Charly; zijn suikerwaardes kregen we niet meer goed onder controle en hij kwam maar niet van zijn diarreeklachten af.
Zijn zicht werd slecht en hij was elke dag slap en kon zijn rust niet meer vinden. Met alles wat Charly al had doorgemaakt wilde mevrouw hem een lijdensweg besparen.

Wij wensen mevrouw Hartman ontzettend veel sterkte met het verlies van haar allerliefste vriendje. Wij, het personeel van onze kliniek, gaan Charly ook erg missen en de gezellige momenten aan de balie met mevrouw Hartman ook.Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden