IN MEMORIAM: Sleazy

Ze was bijzonder, en dat was ze!

Ondanks alle goede zorgen hebben we afscheid moeten nemen van Sleazy.
Sleazy werd behandeld voor haar schildklier, haar nieren en in het verleden ook vaak voor blaasonsteking.

Sleazy was een zeer stressgevoelig poesje. Als ze naar de praktijk moest komen was dit altijd een hele onderneming. Helaas liet Sleazy zich niet behandelen zonder narcose. De ritjes naar de praktijk hebben we dan ook tot een minimum beperkt. Thuis kon mevrouw goed voor Sleazy zorgen en de medicatie en voeding geven die ze nodig had. Ze kreeg ook pijnstilling voor spondylose in haar rug. Zo bleef ze lange tijd stabiel.

Uiteindelijk is de pijn in haar rug en heupen zo heftig toegenomen dat mevrouw diezefde dag besloot haar te laten gaan. De dierenarts kon gelukkig meteen komen en heeft Sleazy thuis ingeslapen. Zo dachten we dat waarschijnlijk haar nierproblemen de overhand zouden krijgen, niets bleek minder waar. Zo kwam het afscheid ineens toch snel en onverwacht...

Sleazy heeft dankzij de goede zorgen van haar 'mama' de hoge leeftijd van ruim 17 jaar mogen bereiken.

Wij ontvingen van mevrouw dit lieve bericht:
Lieve allemaal,
Bedankt voor jullie begrip, geduld en medenken de afgelopen jaren als ik weer eens in de stress belde over Sleazy.
Bedankt voor jullie geduld, begrip en dierenliefde als ik met Sleazy kwam, voor mij een Prinses, voor jullie een tijger.
En bedankt voor jullie snelle handelen afgelopen vrijdag. Wat zijn jullie een toppers (Els en Saskia)!! Zo snel zoeken naar een oplossing en zelfs opgeven van een vrije dag om mijn lieve poezebeest uit haar lijden te verlossen.
Groetjes en liefs,

Wij wensen mevrouw Singerling ontzettend veel sterkte met dit grote verlies. Sterkte met het lege mandje, een leeg huis en de stilte die is gevallen....Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden