Castratie/sterilisatie-actie voor Het knagertje

30 september:
In het kader van Dierendag aanstaande zondag 4 oktober, vonden wij het tijd worden om weer eens een goede daad te verrichten. Gisteren hebben we enkele rammelaars (mannetjes konijnen) van Stichting knaagdierenopvang Het Knagertje kosteloos gecastreerd. Het Knagertje verkeerd momenteel financieel in zwaar weer. Zij zijn afhankelijk van de giften van donateurs en konden wel wat hulp gebruiken. De drie heren hebben de operatie goed doorstaan. Twee heren zijn daarbij tegelijkertijd ook verlost van scheefgroeiende tanden die steeds maar weer ellende veroorzaakten.
Een journalist uit de wijk had lucht gekregen van onze actie en besloot een mooie foto van Saskia in de Telegraaf te plaatsen. Hopelijk komt Het Knagertje zo onder de aandacht van potentiële donateurs en zijn de financiële problemen snel opgelost.
Morgen zullen wij nog wat dames konijnen onder handen nemen. Gecastreerde rammelaars en voedsters laten zich makkelijker matchen en dus herplaatsen, dus hopelijk hebben deze heren en dames daardoor snel een fijn huisje.
Wilt u wellicht een konijntje (of cavia of ander knaagdier) erbij en/of Het Knagertje steunen met een financiële bijdrage, ga dan naar hun website voor meer informatie.


1 oktober 2015;
Vandaag hebben dierenarts Saskia Engmann en dierenarts Ieva Davidaviciute enkele dames van Stichting knaagdierenopvang Het Knagertje gesteriliseerd. We hopen dat de dames en heren die wij deze week hebben mogen helpen, daardoor snel geplaatst kunnen worden bij nieuwe eigenaren.
Heeft u interesse om een konijntje in huis te nemen, of wilt u het Knagertje ook steunen, en/of bent u gewoon nieuwsgierig naar hun werk? Kijk op hun facebookpagina of website voor meer informatie of ga op Dierendag, aanstaande zondag, er eens langs. Er zijn daar zondag tal van leuke activiteiten voor jong en oud!   Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden