Februari: maand van het gebitFebruari staat, zoals elk jaar, weer in het teken van het gebit. Deze hele maand wordt er extra aandacht geschonken aan het belang van een gezond gebit bij uw huisdier.
Zo'n 90% van de eigenaren van honden en katten denkt dat het gebit van zijn/haar hond of kat gezond is. Terwijl ongeveer 80% van de honden en katten boven de 3 jaar gebitsproblemen heeft!

Als eigenaar is het vaak lastig om te beoordelen hoe het gesteld is met de gezondheid van het gebit van uw hond of kat. Daarom kunt u, als vaste klant van onze praktijk, in de maand februari een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole bij de dierenarts op één van onze praktijken.
Let wel, deze afspraak is alléén ter controle van het gebit. Wanneer er andere gezondheidsproblemen zijn en er verder (lichamelijk) onderzoek gedaan moet worden, zijn hier wel kosten aan verbonden en kan u gevraagd worden hiervoor een nieuwe afspraak te maken als de tijd het niet toelaat om dit direct op de gebitscontrole te laten volgen.
Lees hier verder. 
Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden