Gelukkig nieuw jaar!!

Voor u allemaal én voor uw huisdieren wens ik, samen met iedereen van ons team van Dierenkliniek Leeuwendael, een gelukkig 2017! We hopen er aan te kunnen bijdragen dat ook dit een heel gezond jaar wordt!

Deze Oud&Nieuw hadden wij dienst tijdens de jaarwisseling. Gelukkig waren er geen nare gevallen van vuurwerkslachtoffers.

Wel at Bella (een knuffelbeer van een hond; een mooie grote Leonbergerdame) van de stress een stuk gordijn op.....
Gelukkig konden we haar met een injectie laten braken en kwamen de stukken textiel mét een stuk loodband er weer uit. Dat is maar goed ook, want behalve een darmverstopping had Bella ook nog een loodvergiftiging kunnen krijgen!Een heel piepklein patiëntje, een hamstertje, had haar wangzak binnenstebuiten uit haar bekje gewerkt.
Ze was helemaal in paniek en rende in haar hokje heen en weer. Gelukkig kon de wangzak weer vlug op zijn plek worden gebracht, het hamstertje waste haar kopje even, kroop in haar nestje en viel vermoeid in slaap.

Op Oudjaarsdag hielp mijn collega Ieva Davidaviciute me nog met de dienst. Waarna ik afscheid van haar nam na de ruim anderhalf jaar dat ze bij ons werkte ivm zwangerschaps- en ouderschapsverlof van Hilde Veerman.
Hilde en ik gaan in het nieuwe jaar weer onze eigen uren en dagen aan het werk. Wat betekent dat u ons niet alleen op maandag, dinsdag en donderdag ziet, maar mij ook weer op de woensdagen treft en Hilde op de vrijdagen.

Wij staan weer voor u en alle hondjes, katjes, konijntjes en knagertjes klaar in het nieuwe jaar!!


Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden