Maand van de oudere kat

De maand oktober is uitgeroepen tot Maand van de oudere kat. Oudere katten hebben verhoogd risico op aandoeningen zoals artrose, suikerziekte en nierziekte. Katten laten niet graag zien dat ze iets mankeren, daarom is het voor eigenaren vaak lastig in een vroeg stadium al te zien dat hun kat niet helemaal gezond meer is. Toch kan je een hoop ellende voorkomen door vroegtijdig in te grijpen. Heb je een kat die afvalt, veel drinkt, erg inactief is of veel slaapt, of zie je juist nog geen veranderingen, maar wil je zeker weten dat alles ook echt goed gaat, maak dan een afspraak voor een check bij onze dierenartsen. Voor een uitgebreide controle kunt u een afspraak maken voor een senior consult. Hier onder valt een uitgebreid lichamelijk onderzoek, urine onderzoek, bloeddrukmeting en bloedonderzoek (voor onder andere de nieren en de lever).

Uiteraard vergeten wij ook de oudere hond niet. Ook voor de ouder wordende hond hebben wij een speciaal senior consult. Hierbij kijkt de dierenarts uw hond helemaal na, controleren we de urine en doen we een bloedonderzoek.

Kijk hier voor meer informatie en de actietarieven van de seniorconsulten.

NB Actietarieven voor het totaalpakket van een seniorconsult zijn alleen van toepassing wanneer vooraf bij het maken van de afspraak ook een seniorconsult is aangevraagd.


Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden