Webshop Doc&Booff

We konden er niet langer omheen, ook wij moeten met onze tijd meegaan. Iedereen shopt tegenwoordig steeds meer online. Wij willen onze klanten deze mogelijkheid ook gaan bieden. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Doc&Booff.
Ontwikkeld door de Nederlandse dierenartsen, biedt Doc&Booff biedt meer dan de standaard webshop.
Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor uw gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

U kunt zelf kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf €39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om uw online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, kies uw eigen afhaalmoment en als u nog vragen heeft kunt u ze gelijk aan ons stellen!

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van uw huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kunt u voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot uw gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijgt u handige tips en adviezen over hoe u uw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat u nodig hebt voor uw huisdier. Wij bieden scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Koppel uw account aan onze praktijk en ontvang direct 5% korting op uw eerste bestelling!

Voor koppeling aan onze praktijk in Rijswijk

Voor koppeling aan onze praktijk in Voorburg
Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden