Drs. S.M. Engmann

Ik ben Saskia Engmann-van den Brink, ik ben nu 15 jaar dierenarts gezelschapsdieren.
Met veel plezier studeerde ik aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.
Na mijn co-schappen, waarin we destijds nog in de diverse universiteitsklinieken álle diersoorten (zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren en bijzondere dieren) leerden behandelen en ik de laatste maanden pas de richting gezelschapsdieren koos, begon ik in 1998 met werken in diverse gezelschapsdierenpraktijken.
Ik deed gedurende 4 jaar ervaring op in dierenklinieken in Zwolle, Spijkenisse, Rotterdam en Schiedam, voordat mijn man en ik deze praktijk in 2002 overnamen van de toenmalige eigenaar.
We noemden onze praktijk naar de wijk: "Dierenkliniek Leeuwendael".

Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling in alle behandelingen die je als dierenarts kan en mag doen, je doet consulten, maakt röntgenfoto's, behandelt internistische patiënten, doet gebitsbehandelingen en ik mag graag een wat moeilijkere operatie tot een net en goed eind brengen.
Het fijne contact wat ik met veel van mijn "baasjes" en "diertjes" heb is me heel dierbaar!

Ik woon met mijn man en 2 kinderen naast de praktijk en heb zelf een hele ondeugende slordige hond, Biscuit, en doedel van een poes, Sientje, welke door ons is grootgebracht met de fles.
Mijn dieren hebben beiden model gestaan voor een paar van de foto's op deze website.
Overigens zijn de foto's van de website állemaal door onszelf (dierenartsen en -assistentes) gemaakt, veelal van onze eigen dieren, Sientje -bijvoorbeeld- is de knapperd die je ziet als je de homepage van onze site opent.

   
Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden