Judith Renaud

Hallo, ik ben Judith Renaud, sinds 2006 werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Leeuwendael. Mijn opleiding tot paraveterinair assistente heb ik afgerond in Hardenberg. Daarnaast heb ik gedurende deze 4-jarige opleiding ook mijn diploma Dierverzorging gehaald. Nadat ik mijn diploma's in 2005 in ontvangst mocht nemen ben ik vrijwilligerswerk blijven doen bij Serpo, reptielendierentuin in Delft.

In deze periode solliciteerde ik bij dierenartspraktijken. In tussentijd heb ik ook via een uitzendbureau gewerkt en een aantal maanden bij een dierenkliniek in Delft. In februari 2006 ben ik bij Leeuwendael begonnen en werk hier, na al die jaren, nog steeds met veel plezier.

Zelf heb ik een heel uiteenlopend stel huisdieren gehad, momenteel is dit aantal geslonken naar twee border collies, waar het voorlopig even bij blijft (al weet je dat bij mij maar nooit ;-)).

  Foto links met Fester en Djenga                        Foto rechts met Fouzza en Kyla.

In juni 2015 is er wat verandering ontstaan in ons gezin. We hebben afscheid moeten nemen van Fester (in memoriam) en hebben Fouzza mogen verwelkomen. Inmiddels zijn er ook weer 2 cavia's bij gekomen.

Toen Djenga een dagje ouder werd en we met Fouzza en onze volgende hond een kleiner leeftijdsverschil wilden, hebben we eind 2017 onze 3e Border Collie bij onze roedel mogen voegen.  Zij is een sable-kleurige dame en heet Kyla.

2018 is een verdrietig jaar geweest. Beide caviabroertjes zijn overleden en op de laatste vrijdag van het jaar hebben we afscheid moeten nemen van Djenga (in memoriam). We hebben wel weer 2 pluizige caviabroertjes kunnen opvangen, maar onze roedel is terug naar 2 Border Collies.

Met Kyla volg ik op maandag agility-training. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen. Verder volg ik regelmatig nascholingen en workshops, sommige workshops mogen en doen Fouzza en Kyla  graag mee. Dexter is mijn vaste logè, mijn 'petekind', ik vermaak me goed met mijn roedel borders.

Naast alle werkzaamheden in de praktijk doe ik, samen met mijn collega Daphna, het beheer van deze website en onze facebookpagina. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dieren te tekenen. Een aantal van mijn creaties zijn op deze website terug te vinden.


Foto v.l.n.r: Dexter, Djenga, Kyla en Fouzza.


Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden