WebshopVOORMIJNDIER IS OVERGENOMEN DOOR EEN NIEUWE EIGENAAR, MOMENTEEL IS HET (TIJDELIJK) NIET MOGELIJK OM UW PAKKETJE BIJ ONS OP DE PRAKTIJK TE LATEN BEZORGEN EN AF TE HALEN.Alles voor uw huisdier hebben we nu ook online!

Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop VoorMijnDier gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op VoorMijnDier is alles verkrijgbaar wat nodig is voor de gezondheid van uw gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van uw dier. Het assortiment is samengesteld naar deskundig advies van een team dierenartsen en assistentes vanuit het hele land.

Haal uw bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen


U kunt zelf kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf €29,00 wordt uw pakket gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om uw online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, u kiest uw eigen afhaalmoment en als u nog vragen heeft kunt u ze gelijk aan ons stellen! 

Welkom bij VoorMijnDier.

Ga dus naar www.voormijndier.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat u nodig hebt voor uw huisdier. Wij bieden scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Spoed?

Telefoon/Adres

Praktijk Rijswijk
Oranjelaan 72
2281 GH Rijswijk
070 - 3 900 800
Openingstijden

Praktijk Voorburg
Parkweg 247
2271 BC Voorburg
070 - 3 862 210
Openingstijden