Let op: per 1 december kunt u voor vragen over de zorg van uw huisdier terecht bij Pets Health Den Haag op 070 - 369 42 40.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het spreekuur

U kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken voor uw huisdier. Houd hierbij de volgende gegevens voor ons paraat:

 • Reden
  Bij het maken van de afspraak zal de assistente altijd vragen naar de reden van uw bezoek. Hiermee proberen we een inschatting te maken van de benodigde tijd, om wachttijd zoveel mogelijk te voorkomen. Het uitlopen van afspraken is nooit helemaal tegen te gaan. U helpt ons de wachttijd voor uzelf en anderen zoveel mogelijk te voorkomen door zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de reden is van uw bezoek. 

  Maakt u bijvoorbeeld een afspraak voor de jaarlijkse controle en vaccinatie, maar heeft uw hond ook last van zijn oren en daarnaast nog een bultje wat u niet vertrouwt, vertel dit dan ook aan de assistente als u de afspraak maakt.
   
 • Voorkeur Dierenarts
  Heeft u voorkeur voor een bepaalde dierenarts, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. We zullen dan ons best doen een geschikte tijd te vinden bij de dierenarts van uw keuze. Bij spoed kan het voorkomen dat we niet aan uw wens kunnen voldoen.
   
 • Voorkeuren en mogelijkheden tijd
  We zullen altijd proberen een tijdstip te vinden dat u het best schikt. We hopen op uw begrip dat wij echter ook afhankelijk zijn van roosters en bezetting. Vraag naar de mogelijkheden bij de assistente.
   
 • Voorkeur vestiging
  De gegevens van uw dier zijn bij beide vestigingen bekend en dus kunt u uw voorkeur aangeven voor de ene of de andere vestiging, ook als u het nummer van de andere praktijk heeft gebeld. Bij drukte kan de telefoon van de ene praktijk doorgeschakeld staan naar de andere praktijk. Onze assistentes kunnen vanaf beide locaties in de agenda van beide praktijken. Daarom kan het voorkomen dat de assistente u vraagt voor welke locatie u de afspraak wilt maken. Als het spreekuur van bijvoorbeeld de Parkweg vol zit, dan kan u gevraagd worden of u in de mogelijkheid bent naar de Oranjelaan te komen, en vice versa.

NB:

Op de praktijk aan de Parkweg in Voorburg houden we alleen spreekuren. Afspraken voor operaties, röntgenfoto's, gebitsbehandelingen e.d. zijn altijd op de Oranjelaan in Rijswijk.

Afspraak afzeggen

Kunt u onverhoopt niet komen op de tijd waarop u een afspraak heeft staan, bel dan tijdig om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen.

Afspraak per mail afzeggen? Dit moet dan minimaal 24 uur van tevoren worden gedaan binnen onze werktijden. Bij niet verschijnen op een afspraak zonder (tijdig) afmelden, kan er alsnog een consult in rekening worden gebracht!

Per email

Helaas is het niet mogelijk om afspraken te plannen per e-mail. Met uitzondering van klanten die een gehoorbeperking hebben en niet kunnen bellen.

Telefoonnummer vestiging Rijswijk: 070 - 3 900 800
Telefoonnummer vestiging Voorburg: 070 - 3 862 210

Vervoer naar de praktijk

Vervoer katten ALTIJD in een kattenmandje. Hoe makkelijk en lief uw kat ook is en zich wellicht laat meedragen, al dan niet in een tuigje, in een vreemde omgeving omringd door andere dieren, kan deze toch onvoorspelbaar reageren. Of andere dieren kunnen onverwacht op uw kat reageren. Om ongelukken te voorkomen dienen katten in de wachtkamer dus altijd in een goed afgesloten transportmandje te zitten. En honden dienen altijd aangelijnd te zijn en te blijven, totdat ze in de spreekkamer zijn.

Heeft u zelf geen mandje, dan kunt u deze, kosteloos, van de praktijk lenen. Lever hem aub na afloop zo spoedig mogelijk, schoongemaakt, weer in.

Heeft u moeite om het vervoer naar de praktijk te regelen van uzelf en uw dier, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, niet in het bezit van een auto, of omdat de taxi het vervoer van huisdieren weigert etc. Dan kunt u hiervoor de Dierenambulance inschakelen. Hieraan zijn uiteraard wel kosten verbonden.

Terug naar Algemene informatie