Huisvisite

Een bezoek van de dierenarts

Soms kan een bezoek van de dierenarts aan huis uitkomst bieden. Als uw dier erg angstig is op onze praktijk, als vervoer naar de praktijk een probleem is of bijvoorbeeld als u uw lieveling (na hopelijk vele mooie jaren) in moet laten slapen.

Huisvisites zijn voor ons het makkelijkst te plannen op maandag, dinsdag en donderdag. Andere dagen zijn wel mogelijk, maar de opties zijn dan beperkter. De mogelijkheden qua tijd zijn echter altijd afhankelijk van de planning en drukte op beide praktijken.

Aan een huisvisite zijn hogere kosten verbonden. Houd er bovendien rekening mee dat de mogelijkheden van onderzoek en behandeling van uw dier(en) bij een huisvisite beperkter zijn. Soms kan het (alsnog) nodig zijn om met een dier naar de praktijk te komen. Geef daarom goed aan wat de reden van het maken van een afspraak voor huisvisite is.

Is huisvisite, om welke reden dan ook, niet mogelijk, dan kunt u contact opnemen met de The Animal Nanny of de Dierenambulance voor vervoer naar en van de praktijk en/of voor hulp bij het vangen van uw dieren.

 

Terug naar Algemene informatie