Let op: per 1 december kunt u voor vragen over de zorg van uw huisdier terecht bij Pets Health Den Haag op 070 - 369 42 40.

Vacatures & stages

Bekijk de vacatures bij Dierenkliniek Leeuwendael

Er mag natuurlijk ook altijd een open sollicitatie gestuurd worden, je brief en CV worden dan bewaard in ons archief. Zodra er een vacature vrijkomt kan je dan benaderd worden.

Stage

Dierenkliniek Leeuwendael is door SBB erkend en een geregistreerd opleidingsbedrijf. Regelmatig bieden wij de mogelijkheid om leerlingen die de opleiding tot paraveterinair assistente doen om stage bij ons te lopen. We hebben slechts ruimte voor één stagiaire tegelijkertijd. Tijdens een stage werkt de leerling mee op onze praktijk aan de Oranjelaan.

Wil je bij ons stage lopen? Stuur dan een email met het volgende:

  • Je persoonlijke gegevens
  • Welke opleiding je doet en op welke school
  • Welk jaar van de opleiding je nu zit
  • De stageperiode en welke dagen van de week er stage wordt gelopen
  • Een motivatie: waarom wil je bij ons stage komen lopen?

Is er in de betreffende periode nog ruimte voor een stagiaire, dan zullen we je eerst op een kennismakingsgesprek vragen. Verloopt dit gesprek naar beider tevredenheid, dan vragen we je nog een ochtend mee te komen lopen, voordat we besluiten of de stage bij ons doorlopen zal kunnen worden.    

Snuffelstage / Maatschappelijke stage

Heel af en toe staan wij het toe om een leerling van het lager of voortgezet onderwijs een dag(deel) mee te laten lopen in het kader van een 'snuffelstage' of een 'maatschappelijke stage'. Dit is echter voorbehouden aan kinderen van onze eigen clientèle.

Terug naar Algemene informatie