Let op: per 1 december kunt u voor vragen over de zorg van uw huisdier terecht bij Pets Health Den Haag op 070 - 369 42 40.

Medewerkers

Bekijk ons team

Dierenartsen

De dierenartsen zijn verantwoordelijk voor alle medische zaken aangaande de dieren die onze kliniek bezoeken. Zij onderzoeken de dieren, stellen een diagnose en stellen een behandelplan op en voeren deze waar mogelijk ook uit. Bijvoorbeeld het toedienen van medicatie of het uitvoeren van een operatie. Voorlichting en advies, onder andere over gedrag of preventieve zorg is ook een belangrijk onderdeel van hun takenpakket.

Onze dierenartsen hebben ruime ervaring en kunnen meer dan alleen de 'standaard' zorg en operaties. Ingewikkelde chirurgie aan bijvoorbeeld een oog, of  tumoren verwijderen uit organen, kunnen ze in de meeste gevallen zelf. Dit betekent dat u minder snel wordt doorgestuurd naar een specialist. Nieuwsgierig naar wat onze dierenartsen zoal doen? Kijk dan eens op de nieuwspagina op deze website, of op onze facebookpagina.

Paraveterinairen

De paraveterinairen zijn verantwoordelijk voor alles behalve de taken van de dierenarts.
Binnen onze praktijk heeft iedere assistente het breedst mogelijke takenpakket: voer- en medicijnbestellingen maken, laboratorium onderzoek uitvoeren, telefoon aannemen, afspraken inplannen, eigenaren adviseren over voeding/ medicatie/ verzorging en gedrag, assisteren bij operaties, assisteren bij het spreekuur, en opruimen en schoonmaken horen er ook bij. Een dierenartsassistente wordt niet voor niets ook wel 'een duizendpoot in de praktijk' genoemd.