Vertrek Saskia Engmann

Vertrek Saskia Engmann

Geachte client,

Bijna 20 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt in mijn praktijk: Dierenkliniek Leeuwendael te Rijswijk en Voorburg. Het werken met en voor uw dier(en) was mijn grote levenswerk, mijn lust en mijn leven. Ruim drie jaar geleden kreeg ik helaas gezondheidsproblemen en nu moet ik u tot mijn verdriet vertellen dat ik eind dit jaar ga stoppen met mijn werk als dierenarts.

De afgelopen jaren heb ik een superfijn stel medewerksters om mij heen gehad: Judith, Daphna, Michelle, Tamara, Amber en sinds kort Cathy: stuk voor stuk goud waard, lief, zorgzaam en elke assistente met haar eigen unieke kwaliteiten. De laatste drie jaren heeft Siobhan Hubers mij als dierenarts bijgestaan in de dierenkliniek, zij is zeer kundig, betrokken en een geweldige, fijne en lieve collega. Zij blijven het werk in de praktijk voortzetten en ik spreek mijn onvoorwaardelijke vertrouwen uit dat u en uw dier(en) bij hen in goede handen zijn.

We hadden graag een dag gepland waarop ik afscheid van u had kunnen nemen en waarbij ik dan, waar dat nog nodig was, mijn collega Siobhan had kunnen voorstellen. Gezien de huidige ontwikkelingen in de heersende Corona-pandemie is dat niet mogelijk.

Ik ga u missen, ik ga de dieren missen, de leuke en soms emotionele momenten, de stress van de dag, het heldengevoel als we weer een hondje of katje (konijntje/cavia...) hebben kunnen redden, het opereren, de spreekuren... Och, wat heb ik veel om op terug te kijken en om dankbaar voor te zijn.

Ik wens u en uw dier(en) een goede gezondheid en veel geluk.

Hele mooie kerst en een prachtig 2022!!

Liefs, heel veel liefs, Saskia Engmann