Let op: per 1 december kunt u voor vragen over de zorg van uw huisdier terecht bij Pets Health Den Haag op 070 - 369 42 40.

Spoed

Informatie bij spoed

Een spoedgeval is een medisch probleem dat niet (lang) kan wachten. Maar wanneer kan iets wachten en wanneer moet u direct met uw huisdier langskomen? Uiteraard kunt u altijd bellen om dit te overleggen met de assistente. De beslissing om te wachten of langs te komen is niet altijd eenvoudig, bij twijfel zullen we u daarom altijd vragen om langs te komen.

Buiten openingsuren kunt u bellen met het spoednummer 070 - 206 09 00. Dit is het Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag. Misschien is telefonisch advies voldoende, of kan het wachten tot de volgende werkdag als u eigen dierenarts weer beschikbaar is. Het EDZ kan geen huisvisites afleggen, dus u zult zelf met uw dier naar het dierenziekenhuis moeten komen. Heeft u geen vervoer, dan kunt u de dierenambulance hiervoor bellen.

Dierenambulance Den Haag: 070 - 328 28 28

Houd er rekening mee dat de tarieven van het ziekenhuis hoger liggen en dat er direct afgerekend dient te worden. Heeft u medische gegevens van uw dier en/of gebruikt uw dier medicijnen, neem dit dan mee.

Voorbeelden van spoedgevallen