Tot nader order zijn wij vanaf 1 januari 2022 op maandagmiddag gesloten van 11:30 - 13:00 uur in de oneven weken.

Dierenkliniek Leeuwendael

Uw dier, onze zorg

Vertrek Saskia Engmann

Geachte client,

Bijna 20 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt in mijn praktijk: Dierenkliniek Leeuwendael te Rijswijk en Voorburg. Het werken met en voor uw dier(en) was mijn grote levenswerk, mijn lust en mijn leven. Ruim 3 jaar geleden kreeg ik helaas gezondheidsproblemen en nu moet ik u tot mijn verdriet vertellen dat ik eind dit jaar ga stoppen met mijn werk als dierenarts.

Lees verder

Over Dierenkliniek Leeuwendael

Reeds enkele tientallen jaren bieden dierenartsen op onze praktijk aan de Oranjelaan geneeskundige zorg aan huisdieren. Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in de zorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren.


We streven ernaar middels gedegen medische kennis, uitgebreide voorzieningen en goede communicatie met u als eigenaar, de best mogelijke zorg te bieden voor uw huisdier(en). Gedurende onze ruime openingstijden, waaronder drie avondspreekuren, nemen we de tijd om in alle rust en liefde net dat stapje meer te kunnen doen voor uw dier. En dat is de reden waarom zelfs klanten van ver weg steeds naar ons terugkeren. Ons bereik bestrijkt niet alleen Rijswijk, Den Haag, Leidschendam en Voorburg, maar ook Nootdorp, Delft, het Westland en Zoetermeer.

Lees verder