Tot nader order zijn wij vanaf 1 januari 2022 op maandagmiddag gesloten van 11:30 - 13:00 uur in de oneven weken.

Huisdieren ZorgPlan

Preventieve zorg

In oktober 2017 zijn we gestart met het Huisdieren Zorgplan.

Wat is het Huisdieren Zorgplan?

Het Huisdieren Zorgplan is een voordeelabonnement voor alle preventieve zorg die een hond of kat minimaal nodig heeft in een jaar.
De jaarlijkse vaccinatie1 voor bescherming tegen ziektes en infecties. En ontworming en antivlo- en/of tekenpreventie om uw huisdier vrij te houden van parasieten die naast overlast, ook vervelende ziektes kunnen overbrengen.
Daarnaast zijn in het Huisdieren Zorgplan extra gezondheidscontroles opgenomen en krijgt u extra korting op onze andere producten en diensten2.

U betaalt eenvoudig in maandelijkse termijnen per automatische incasso. Zo zijn de kosten voor de preventieve zorg evenredig verdeeld over het jaar. U behaalt al voordeel over de totale jaarlijkse kosten, maar uw voordeel kan nog veel verder oplopen als uw huisdier tussendoor extra moet komen voor een behandeling of operatie.

Elk kwartaal krijgt u een herinnering per email dat u het kwartaalpakket met antiparasitica kunt ophalen. U blijft vrij in de keuze uit de verschillende producten in ons assortiment.
Jaarlijks ontvangt u de oproep voor vaccinatie en tussendoor mag u op een halfjaarlijkse gezondheidscontrole komen bij de dierenarts.
En dat is nog niet alles, ook mag u een keer een afspraak maken met de assistente. Voor bijvoorbeeld een extra gebitscontrole of nageltjes knippen.

Een chip ter identificatie is verplicht voor elk dier wat deelneemt aan het Huisdieren Zorgplan. Maar als uw huisdier nog gechipt moet worden, kost deze als deelnemer nog maar €20, inclusief registratie!

Bent u geïnteresseerd? Kom langs of vraag per email de flyer aan voor uw huisdier. Er bestaan zes plannen. Een Huisdieren Zorgplan voor de kat en voor de hond zijn de plannen ingedeeld in gewichtsklasses.

Het afsluiten van het Huisdieren Zorgplan gebeurt alleen op de praktijk zelf, aangezien er een contract getekend moet worden en de eerste maandtermijn aan de balie moet worden voldaan.

Als nieuwe deelnemer sluit u het plan aanvankelijk af voor een jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Na afsluiten heeft u altijd recht op de wettelijke bedenktermijn van twee weken.

1 Alleen de jaarlijkse vaccinatie valt onder het plan, extra vaccinaties, zoals Kennelhoest of Rabies dienen wel nog afgerekend te worden. Op deze additionele vaccinaties ontvangt u uiteraard wel korting als u deelnemer bent van het Huisdieren zorgplan.

2 Met uitzondering van voeding.

Terug naar Algemene informatie