Dierenkliniek Leeuwendael

Uw dier, onze zorg

Aangepaste openingstijden 13 september

Hou er aub rekening mee dat we op dinsdag 13 september zijn geopend van 8:30 tot 15:00. 

Zie ook de contact pagina voor onze openingstijden.

Locatie Voorburg

Wegens langdurig personeelstekort zijn wij helaas genoodzaakt de kliniek in Voorburg tijdelijk geheel te sluiten. 

 

Wij vinden het heel spijtig dat wij tot dit besluit moeten komen en hopen van harte dat het spoedig weer mogelijk is om op beide locaties voor u klaar te kunnen staan.

 

Om onze zorg optimaal te houden gedurende deze periode gaan wij ons concentreren op de locatie in Rijswijk: 070-3900800

 

Kijk voor onze openingstijden en voor de meest recente wijzigingen of aanpassingen op onze website of social media.

Vertrek Saskia Engmann

Geachte client,

Bijna 20 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt in mijn praktijk: Dierenkliniek Leeuwendael te Rijswijk en Voorburg. Het werken met en voor uw dier(en) was mijn grote levenswerk, mijn lust en mijn leven. Ruim 3 jaar geleden kreeg ik helaas gezondheidsproblemen en nu moet ik u tot mijn verdriet vertellen dat ik eind dit jaar ga stoppen met mijn werk als dierenarts.

Lees verder

Over Dierenkliniek Leeuwendael

Reeds enkele tientallen jaren bieden dierenartsen op onze praktijk aan de Oranjelaan geneeskundige zorg aan huisdieren. Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in de zorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren.


We streven ernaar middels gedegen medische kennis, uitgebreide voorzieningen en goede communicatie met u als eigenaar, de best mogelijke zorg te bieden voor uw huisdier(en). Gedurende onze ruime openingstijden, waaronder drie avondspreekuren, nemen we de tijd om in alle rust en liefde net dat stapje meer te kunnen doen voor uw dier. En dat is de reden waarom zelfs klanten van ver weg steeds naar ons terugkeren. Ons bereik bestrijkt niet alleen Rijswijk, Den Haag, Leidschendam en Voorburg, maar ook Nootdorp, Delft, het Westland en Zoetermeer.

Lees verder