Praktijkinformatie

Over Dierenkliniek Leeuwendael

Reeds enkele tientallen jaren bieden dierenartsen op onze praktijk aan de Oranjelaan geneeskundige zorg aan huisdieren. Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in de zorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren.

We streven ernaar middels gedegen medische kennis, uitgebreide voorzieningen en goede communicatie met u als eigenaar, de best mogelijke zorg te bieden voor uw huisdier(en). Gedurende onze ruime openingstijden, waaronder drie avondspreekuren, nemen we de tijd om in alle rust en liefde net dat stapje meer te kunnen doen voor uw dier. En dat is de reden waarom zelfs klanten van ver weg steeds naar ons terugkeren. Ons bereik bestrijkt niet alleen Rijswijk, Den Haag, Leidschendam en Voorburg, maar ook Nootdorp, Delft, het Westland en Zoetermeer.

We staan niet voor snelle inentingen of zo goedkoop mogelijke operaties. De beste mogelijke zorg is altijd het belangrijkste. Daarom zijn vaccinaties maatwerk afgestemd op uw dier en uw omstandigheden. En naast een lichamelijk onderzoek, komt ook preventieve zorg uitgebreid aan bod. Operaties voeren wij waar mogelijk uit met uitgebreide monitoring en bewaking, om alle risico's zoveel mogelijk te beperken. En mocht het nodig zijn, dan is het ook mogelijk dat uw dier gedurende langere tijd in onze opname verblijft en daar uiteraard regelmatig gemonitord wordt. Voor kleine dieren hebben we zelfs een couveuse beschikbaar.

Zowel onze kliniek aan de Oranjelaan in Rijswijk als onze dependance op de Parkweg in Voorburg zijn elke doordeweekse dag vanaf 8 uur 's ochtends geopend. Al onze dierenartsen en assistentes kunt u tegenkomen op beide vestigingen. En op allebei de praktijken werken we met hetzelfde computersysteem. U kunt dus naar gelang uw wensen en beschikbaarheid op beide praktijken bij ons terecht voor afspraken of verkoop aan de balie. Tijdens openingstijden mag u altijd binnenlopen voor informatie, advies, of afhalen van voeding of medicatie, u bent hiervoor niet gebonden aan bepaalde tijden.

Faciliteiten

Op de praktijk aan de Oranjelaan in Rijswijk hebben we de meest uitgebreide voorzieningen om te voldoen in de zorg voor uw dier. De praktijk aan de Parkweg in Voorburg is een dependance en is vooral bedoeld voor spreekuren en baliediensten.

Faciliteiten Rijswijk
Faciliteiten Voorburg
Terug naar Algemene informatie